Thursday, January 22, 2009

faris dh bjalan...

just to drop by.........

FARIS DH PANDEY BERJALAN...........

bye... ( im happy!!!! )

12 comments:

farah.marzuki said...

yippie.. happy oh. kaktok kepak ktk bekepong ngn nya!! mun dah pande betarit brg tas meja gik.. haaa!

f.i.e.z.a said...

harus tak engkah video nya ctok shira.kmk geram juak mok ndiat.

Audio said...

eEEEeee!!...ambik kitak gambar nya lok ehek. Mesti tekedek-kedek jak nya bejalan hoh hehee...

dukunlintah plk said...

laju ngkah gik gambarnya/ videonya.. sik sangka si faris ya gik kecik tapi dah ada peminat.. FFC (faris fan club).. kah faris fried chicken.. 2 2 pun boleh :)

Anonymous said...

rindok asa ati...
sik ngkah gambar nya...

MAMI_FARIS..... said...

dear

farah, fieza, audio n plk dukun...

tgu klak ada masa kmk publish video n foto nya k. kmk gik bz hal umah tok..... tp nang suk lah mek nangga nya ter-egol2 jak nk bjaln.

Mdm.Nyza said...

lelah ngepong yaaa... hehe... rindok ati mami oh nangga anak membesar. ai tok diat anak ai senyum gik dah kakan sa nyawa... hhahaha...

Elle-Ey-Elle-Ey said...

hyeee! :)
ktk wife bg zul duhal..ada cousin mek crita ngan kmk tekk..kmk adik cdak pezal,pezol,peroz kwn bg zul yaa..dah ada anak yg cuteee ktk duhal!congratez!

MakModen said...

muehehe! best eh! time ya lah best! pi asa nak sakit jantung ta oleh nya.. ney ndak. jalan ter hegol2 takut nya gugok, pi mun sik tandah nya sik pandey.. mok tandah nya coba.. pi nang malar gugok la.. ehehe.. anak mek setaun 2 bulan bok pandey jalan.. kinek tok dah setaun 4 maseh juak jalan cem orang mabok.. ehehe..

MAMI_FARIS..... said...

dear mat,
alu balit rumah terus kmk ari ya bila mummy mek call faris dh pandey bjaln. mun d ekot kmk gik nk ngemas umah mek pun tek.. alu cancel...

dear niza,
iboh padah mun dh pandey bjln klak nk bkepong.. kinek pun aku dh practice koh...hehehehe..

dear elle,
ooowwwhhhh......adik pezal... thanx for drop by dude....klak mek singgah blog ktk k.

dear mak moden,
bena kata ktk.. nang terhegol2 jak bjln.pas ya gugok.. tp kinek tok ada malas ckit nya nk bjalan... mun nk bjln pun 2 3 langkah jak. pas ya stop...

izd said...

mesti ktk dah rasa relieved gilak2bila faris dah bait dr sakit dan skrg tok time to be happy...faris dah pandei berjalan. :) Tp maok jaga2..bila nya dah mula pandei berjalan..takut nya gugok n main kat luar...hehehe.

Elle-Ey-Elle-Ey said...

jemput2laa ngabas blog kmk yg sik seberapa yaa..baruk2 jak start blogging :)

iela (^_^)